LEDELSESRÅDGIVNING

Hvad er konceptet?​

Der behøver ikke være noget galt med dit lederteam, men måske er det bare tid til en upgrade - et løft. Der er altid mere potentiale - altid noget guld, som folk putter med. Og dét vil du have frem i dit lederteam.

indhold: Bred erfaring

Over det sidste årti har jeg gennemført en bred vifte af ledelsesundervisning og konsulentopgaver - både offshore og på land - altsammen med det mål at bidrage til en bæredygtig udvikling af mennesker og virksomheder. Jeg kombinerer anvendelsen af personlighedsprofiler med observationer, interviews og ledelse / team vurderinger og analyser.  

Blandt mine områder af ekspertise er operationel ledelse, kommunikation - verbal og non-verbal, human factors og åndrig ledelse. 

Med en baggrund indenfor Human Resources relaterer jeg nemt til organisatoriske strukturer og operationelle betingelser. Jeg fokuserer nu primært på rådgivning samt at udvikle  programmer til ledere og lederteams, hvor jeg kombinerer træning i Åndrig Ledelse, team building øvelser og individuel rådgivning til at støtte den enkelte i at søge og finde sin rette vej i lederkarrieren og livet.​

Kontrakt: din WING WOMAN

Du er formodentlig en erfaren og moderne leder, og har en solid operationel erfaring samt ledelseserfaring. Du føler dig generelt komfortabel med dine lederevner, men nogle gange har du brug for en wing woman at rådføre dig med om alt muligt, eller en rådgiver, som står udenfor lederteamet til at se på tingene med friske øjne og tilføre et nyt perspektiv.  

Måske er du nået til et punkt i din lederkarriere, hvor du oplever at gentage dig selv ledelsesmæssigt. Der mangler noget, og du savner en dimension eller en dybde i det du gør, og du er parat til at investere mere af dig selv for at opnå øget indsigt og bevidsthed i din ledelse.  

Når du indgår en samarbejdsaftale med mig, kontraherer du ikke blot med en psykolog eller konsulent, men med en wing woman, som kommer under huden og bliver ved din og dit lederteams side, lige så længe som I har brug for mig. Men heller ikke længere end nødvendigt.  

konteksT: NATUR

Vi udfører en del af træningsprogrammerne og konsulentopgaverne på Helstrup Skovfogedgård og i den smukke natur, som omgiver ejendommen.  

Formålet med at anvende naturen som kontekst er at introducere en naturlig måde at hæve bevidsthedsniveauet både hos den enkelte leder og i hele lederteamet. Jo højere bevidsthedsniveau, jo større er sandsynligheden for at både ledelse og samarbejde lykkes.

Ved at bruge naturen som kontekst for refleksion, opstår der materiale, som vi kan analysere på, som ikke ville have været tilgængeligt på arbejdspladsen eller blot indendørs.  

At bruge naturen som ramme for ledelsesrådgivning er ikke bare en undskyldning for at være udenfor. Når du giver træning en kontekst, fjerner du barrierer for udvikling. Og når du kobler udvikling til en kontekst af natur, så skaber du fundamentet for en bæredygtig læringsoverføring, idet fremtidig træning kan gentages i naturen uden omkostning.

​Audacious Pro Illuminating Midshipman

​CVR: 31514177