LEDELSESRÅDGIVNING

Hvad er konceptet?​

Er det tid til en upgrade - et løft - i dit lederteam? 

Der er altid mere potentiale - altid noget guld - som folk putter med. 

Bred erfaring

Over det sidste årti har jeg gennemført en bred vifte af ledelsesundervisning og konsulentopgaver - både offshore og på land - alt sammen med det mål at bidrage til en bæredygtig udvikling af mennesker og virksomheder. Jeg kombinerer anvendelsen af personlighedsprofiler med observationer, interviews og ledelse / team vurderinger og analyser.  

Blandt mine områder af ekspertise er operationel ledelse, kommunikation - verbal og non-verbal, human factors og åndrig ledelse. 

Med min baggrund relaterer jeg nemt til organisatoriske strukturer og operationelle betingelser. Jeg fokuserer nu primært på rådgivning til ledere og lederteams, hvor jeg kombinerer træning i Åndrig Ledelse, team building øvelser og individuel rådgivning til at støtte den enkelte i at søge og finde sin rette vej i lederkarrieren og i livet.​

WING WOMAN

Du er formodentlig en erfaren og moderne leder, og har en solid operationel erfaring samt ledelseserfaring. Du føler dig generelt komfortabel med dine lederevner, men nogle gange har du brug for en wing woman at rådføre dig med om alt muligt, eller en rådgiver, som står udenfor lederteamet til at se på tingene med friske øjne og tilføre et nyt perspektiv.  

Måske er du nået til et punkt i din lederkarriere, hvor du oplever at gentage dig selv ledelsesmæssigt. Der mangler noget, og du savner en dimension eller en dybde i det du gør, og du er parat til at investere mere af dig selv for at opnå øget indsigt og bevidsthed i din ledelse.  

Når du indgår en samarbejdsaftale med mig, kontraherer du ikke blot med en psykolog eller konsulent, men med en wing woman, som kommer under huden og bliver ved din og dit lederteams side, lige så længe som I har brug for mig. Men heller ikke længere end nødvendigt.  

kontakt

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: kontakt@aletha.dk

​Audacious Pro Illuminating Midshipman

​CVR: 31514177