ÅNDRIG LEDELSE

Når bevidsthed bliver til autoritet​

Åndrig Ledelse handler om at bringe dig selv og andre til højere bevidsthedsniveauer. Det handler om at finde og blive din indre autoritet og følge din unikke vej i livet som leder.

hvad handler det om

Enhver leder og ethvert lederteam er unikt, og der er ikke een ledelsesfilosofi, som besvarer alle spørgsmål eller passer til alle ledere. I takt med at du navigerer i din karriere, vil du anvende mange forskellige metoder og redskaber, som virker godt for dig. At udvikle sig til at blive en mere åndrig leder betyder ikke, at du bliver nødt til at undlade at bruge disse værktøjer, men det vil højst sandsynligt ændre det perspektiv, som du ser din lederopgave med.

​"Åndrig Ledelse defineres som den praksis at observere, tage ansvar for og på behørig vis at respondere på de formelle og uformelle muligheder, der gives en person til at bidrage med at lede, inspirere og udvikle sig selv og andre mod højere bevidstheds-niveauer. "

ER DET NOGET FOR DIG?

Du er sandsynligvis en erfaren og moderne leder, og du har sikkert oplevet det at være på lederkurser, hvor de samme budskaber gentages igen og igen. Du mangler noget. Du søger en ekstra dimension, en dybde, og du er rede til at investere mere af dig selv for at opnå indsigt. 

udklip  Du er indstillet på forandring og udviklin

ER DET NOGET FOR DIT TEAM?

udklip Har I de grundlæggende ting på plads?

udklip Er I klar til at give intellektet en pause og være nysgerrige på andre veje til samme mål?

udklip Er I indstillet på at lægge tid og energi ind i lederteamet?

 

kontakt

​Mobil: ​+45 60 4949 80

E-mail: kontakt@aletha.dk

​Audacious Pro Illuminating Midshipman

​CVR: 31514177